Elk weekend vakantie

Uit eten, een ijsje in het park en midgetgolf; ik ben duidelijk weer op vakantie. Okee, gewoon in Rotterdam, maar dat geeft niks.

Erwin en ik zijn allebei waardeloze golfers, maar ik ben nog net ietsje slechter dan hij. Een leuk parcours naast de Euromast, jammer dat het zo druk is.

Daarna met een ijsje het park in. Daar stuiten we op de Zomerzondag. Live muziek en dansend publiek. Ik ben festivalpubliek gewend, maar dit heb ik nog nooit gezien. Van macho adonis met gouden ketting tot oud opaatje, van kleurloze huisvrouw tot hippe vader met kinderen, alles danst door elkaar heen. Zo leuk! Op het laatst vormt spontaan een mensenketting die rond het podium en tussen het zittende publiek slingert.

Nu weer thuis met een glaasje rosé en uitzicht op een mugloze nacht onder de nog op te hangen klamboe.
Ik zou bijna kaartjes gaan sturen: GROETEN UIT ROTTERDAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.