Eigen huis en balkon

Zondagochtend voelt niet als zondagochtend zonder (de herhaling van) Eigen Huis en Tuin. Terwijl Quinty wat kamers pimpt en Lodewijk de bloemetjes buitenzet, kijken wij vooral gebiologeerd naar Thomas. Wij willen Thomas eigenlijk het liefst adopteren. Moeiteloos plaatst hij dan allerlei schuifdeuren, wandkasten en vloerverwarming, en hij blijft er nog bij lachen ook.
In plaats van het gedroomde scenario kwam gisteren mijn vader klussen. En dat ging eigenlijk ook prima. Afgezien van de douchedeur die nu nog erger lekt dan voorheen, heeft mijn paps toch mooi mijn fiets weer opgelapt, het keukenkastje voor een collaps behoed, een droogrek geplaatst en ervoor gezorgd dat de tussendeur niet alleen open, maar ook dicht kan. Het was echt een nuttig dagje. En ik hoef bij nader inzien toch geen vloerverwarming.

P.S. Was de loungebank al jaren favoriet, tegenwoordig moeten we een heus loungePODIUM hebben zag ik vanmorgen. Ik heb de hoop op enige hipheid laten varen.

2 Replies to “Eigen huis en balkon”

  1. Die aflevering heb ik ook gezien šŸ™‚ Bij de glazen schuifdeur was ik erg benieuwd hoe hij de oorspronkelijk deurpost had afgewerkt. Helaas werd dat niet in beeld gebracht :-/ Dat vond ik dan gelijk weer verdacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.