Een mooi moment voor de zomerbandjes

Wat is dat toch met die bandenwissel. Zodra ik een afspraak maak bij de garage, komt de hagel met bakken uit de hemel. Volgend jaar eerder plannen dus, dan zijn we er vanaf.

Gisteren hebben we ook de oude vlonder van mijn balkon gesloopt. Heerlijk klusje voor in een sneeuwstorm. Nou ja, ik moet eerlijk bekennen dat Martijn het meeste sloopwerk deed. Ik stond me voornamelijk op te vreten bij de Gamma, omdat ik niks wijzer werd van de medewerker die ik raad vroeg.

Ik had er terrastegels uitgezocht die niet op bitumen gelegd kunnen worden. En laat dat nou precies het spul zijn dat op mijn balkon onder de vlonder tevoorschijn kwam. Niet dat ik daar oog voor heb, maar de straatapp wist het te vertellen. Ik wil graag losse onderdelen in verband met verwachte lekkages (resultaten uit het verleden blijken verdomd vaak goede voorspellers) en geen hout meer (vanwege lui – geen zin meer in beitsen).

Kan niet. Onmogelijk op bitumen.

Nu dus maar op zoek naar houten vlondertegels.

Even wat tegengif voor deze ellende:


Lammetjes als evergreen,…


Gekwaak in de maak…

… en kikker doet Stervende Zwaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.