De timing van de glazenwasser

Onfeilbaar.

Vandaag is mijn eerste vakantiedag. Ik word wakker om 7.30 uur. Best een mooie tijd. Nog wel helemaal donker en dat doet een beetje afbreuk aan het vakantiegevoel. Ik hoor wel een vogeltje in de verte. Zou het..?

In de zomer kocht ik een vogelhuisje voor pimpelmezen voor op mijn balkon. Prompt registreerde mijn vogelgeluidenapp alleen maar koolmezen. Het kastje voor pimpelmezen verhuisde naar Ouddorp en ik kocht een nieuwe. Voor koolmezen.
Maar nu heb ik een zadenklokje voor mijn raam hangen en zie ik toch echt alleen maar pimpelmeesjes! Grrr…

De vogelgeluidenapp hoort niet wat ik hoor en registreert helemaal niets. Uit de veren dan maar.

Eerst de lampjes in de kerstboom aan. Lamellen ophoog.

Oh… hoi!
De glazenwasser heeft goed zicht op mijn knalgele fluffy Zeeman badjas. Een wonder dat hij niet uit zijn bakje kiepert. Ik sprint in elk geval klaarwakker naar de douche. Morgen een nieuwe poging tot relaxte vakantie-ochtend.

2 Replies to “De timing van de glazenwasser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.