De kat, de fakir en de stoppenkasten

Katten zijn gestoord.
Maar ga lekker daar zitten als je er zin in hebt. 🙂

Voor mijn studie probeer ik een klikbare afbeelding te maken in het programma Adobe Animate. Het programma opent met:

Als ze zo beginnen…. pfff. Te moeilijk.

Hier is iets misgegaan met het aanprikken van mijn ader. Stagiair bij de bloedbank.

Gelukkig ziet het er dramatischer uit dan dat het aanvoelt.


Ik ben een fakir, heb ik ontdekt. Ik kocht een spijkermatje en vind het heerlijk. Ja, die punten zijn scherp en ja, ze doen zeer, maar ze nemen alle spanning uit mijn rug en nek weg. Ik val erop in slaap.

Verder ging ik deze week weer aan de slag op de Risoprinter. Ik ga de techniek proberen te combineren met blauwdruk, voor het vak Creative Engineering.

Ben benieuwd. Volgende week hopelijk een update.


Dit plaatje kon ik niet laten schieten/ moest ik schieten. Het lijkt wel een ander land! Maar het is in de doka van Lab Pastoe, een soort bunker met heel oude stoppenkasten. Prachtig.

4 Replies to “De kat, de fakir en de stoppenkasten”

  1. Wat een leuke plaatjes! Behalve je ongeluk bij de bloedbank dan. Ooit vertelde iemand mij over een vriendin dat ze fakir was. Ik snapte er helemaal niks van “Waarom is ze vaak hier dan?” vroeg ik.

  2. Met dat soort programma’s ben ik altijd eigenwijs en klik ik alsof ik de instructies niet nodig heb, waar ik dan altijd na 5 minuten spijt van krijg omdat ik niks snap 😛 Hoop dat je niet hetzelfde overkwam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.