Black and Orange Halloween Contest

Yay!
Penelope heeft een nieuwe wedstrijd uitgeschreven voor Halloween. Vorig jaar was dit mijn inzending voor de “Draw a witch” wedstrijd.
Dit jaar is het thema Black and Orange. Ik ben meteen begonnen, maar of dit de definitieve versie zal worden, weet ik nog niet.

Update: Hmm. Nu ik de inzendingen van een paar anderen heb gezien, denk ik dat ik er toch wat meer Halloween in moet brengen. Ik dacht gewoon puur iets met de kleuren te doen, maar mijn Hollandse hersenen hebben het spookachtige van Halloween helemaal buiten beschouwing gelaten. Ik moet nog een beetje inburgeren.

4 Replies to “Black and Orange Halloween Contest”

  1. Is dit nu de inzending van vorig jaar of dit jaar.Ik denk van dit jaar want ik zie er geen heks in.
    Ik vind deze wel spannend.Dat ‘orange”heb je wel lettelijk genomen met je sinaasappel.De meeste zouden kiezen voor een pompoen denk ik.En ja……voor Halloween mag het wel iets griezeliger.Wat dacht je van mooie zwarte spinnen i.p.v.dots. Of doodshoofdjes.
    Dat is wel erg voor de hand liggend, maar dan zie je wel dat het over Halloween gaat.
    succes!!!!

  2. My kids like to dress up in a snow white costume and I can’t wait to see what the new snow white movie is like. I ralely hope I can take the kids to the pictures to see it but it might be a bit too adult for them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.