Black and Orange Halloween Contest (2)

Dit wordt mijn inzending voor de Black and Orange Halloween Contest.

Een uil is nooit bang in het donker. Als nachtdier is hij wel wat gewend!
Maar zo te zien wordt het dit jaar met Halloween wel erg griezelig…

Bekijk hier alle inzendingen.

4 Replies to “Black and Orange Halloween Contest (2)”

  1. Leuk!! Je doet ook mee aan de wedstrijd šŸ™‚ Ik heb toevallig gisteren mijn inzending opgestuurd. Ik wilde eerst een foto van een Oneye uil insturen, omdat dit jaar ook craft projecten ingestuurd mogen worden. Maar uiteindelijk toch gekozen voor mijn desktop wallpaper illustratie met wat kleine aanpassingen.

    Wat ik erg mooi vindt in jouw illustratie is het gebruik van structuren. Echt heel mooi gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.