Bij de beesten af

4.08 uur.
Mug.


Alwéér?!
Gisternacht had ik er ook al twee aan mijn oor. Hoe die beesten zich toch steeds in mijn klamboe wurmen, is me een raadsel.
Klote Houdini’s.


Ik weet meteen dat slapen niet meer gaat lukken. Drukke dag voor de boeg, dus dan heb ik geen rust meer in mijn lijf. Ik zal het ermee moeten doen.

De zon komt vandaag om 5.23 uur op lees ik op mijn telefoon. Dan kan ik het zo timen dat ik op dat moment bij de Kralingse Plas ben. Een stukje fietsen is wel lekker. Kan ik gelijk de hertjes weer eens gedag zeggen. Ik luister nog een tijdje vanuit bed naar de merel, prop dan het beddengoed in de machine en zit om 5.00 uur op de fiets.

De hertjes staan nog wat beduusd onder hun afdakje als ik ze tegemoet kom. De konijntjes daarentegen zijn al helemaal wakker. Ik zie er vier vrolijk rondhupsen. De kikkers proberen met keihard gekwaak de vogels te overstemmen.Ik weet niet wat ik in mijn hoofd haal om hier van de fiets te stappen, maar dat was dus niet de bedoeling. Ik krijg een roedel krijsende ganzen achter me aan. Best intimiderend!Een stukje verderop is het gansvrij en krijg ik alsnog de gedroomde zonsopkomst.


Eenmaal thuis is het ongeveer tijd om op te staan. Goedemorgen!

2 Replies to “Bij de beesten af”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.