Bavaria City Racing

Toen was het nog stil:

Dit zijn de VIP tribunes op de Willemsbrug, waar we gisteren nog overheen konden lopen. Vandaag is de boel hermetisch afgesloten. Om naar de stad te komen moeten we omlopen/ -fietsen/ -rijden via de Erasmusbrug.

Inmiddels is het lawaai losgebarsten. Ik ben even gaan kijken, ik kon amper wat zien van de auto’s, maar eerlijk gezegd interesseren mij die ook niet. Ik amuseerde me vooral met het kijken naar de gelukzalige glimlachen op de gezichten van mannen uit elke leeftijdscategorie. Met het parapluspektakel dat zich bij elke bui herhaalde en met Balkenende en Opstelten die in de gietende regen in hun open auto werden toegejuicht.

Maar lekker droog thuis zitten heeft ook wel weer wat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.