Ambi Pur 3volution

“Hoe lekker een geur ook is, na een tijdje raakt je neus eraan gewend en dan ruik je ‘m niet meer. Daarom is er nu Ambi Pur 3volution. De eerste elektrische luchtverfrisser met 3 parfumnuances die elkaar automatisch elke 45 minuten afwisselen. Zodat je het altijd blijft ruiken. Keer op keer.”

Lijkt me dat even onrustig! Ik vind het juist prettig dat ik aan de geur van thuis gewend ben, dat het daar eigenlijk nergens naar ruikt. Ik moet er niet aan denken dat ik me continu bewust ben van de geur in mijn huis.
Of ontzeg ik mijn neus dan cruciale stappen in zijn ontwikkeling?

5 Replies to “Ambi Pur 3volution”

  1. Ons buurmeisje snoof eens en zei na 1 stap over onze drempel: “O, jullie hebben zeker een kat?”
    Ik ruik zelf niks (meer), maar dan denk je toch: zou het hier naar kattepies stinken, maar ben ik daar zelf al aan gewend?!

    Ter verdediging: ons buurmeisje is slechtziend, dus zulke lui ruiken sowieso alles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.