Alleen de lammetjes waren wit (en zwart)

Kleurrijk dagje vandaag. Ik zag een heleboel lammetjes waardoor ik zelf bijna aan het huppelen sloeg (als ik heel eerlijk ben, moet ik dat ‘bijna’ schrappen). Ze waren zo lief en nog heel klein. Er was ook een zwart lammetje bij dat een wit broertje of zusje had, en een zwarte moeder. Zou het witte lammetje zich dan het zwarte schaap van de familie voelen?

Ik wilde vandaag na het eten nog met de auto naar huis, dus geen alcohol voor mij. Wat goed en lief bedacht om dan in plaats van een borrelplankje een theeplankje te maken. Typisch een Martijn verrassing, precies inschatten waar ik behoefte aan zou hebben.

Mijn balkon kreeg vandaag nog meer kleur met een serie nieuwe vlijtige liesjes.

En ik kocht ook een beetje lente voor binnen.

3 Replies to “Alleen de lammetjes waren wit (en zwart)”

  1. leuk he`, al die lammetjes, je word er echt blij van.
    Hier kun je van blijven genieten en ook van de tulpen, mijn lievelingsbloem.

  2. Als je niet gaat huppelen van lammetjes, is er iets niet in orde met je. Mijn balkon is nog leeg, binnenkort plantjes kopen. Ik kan niet wachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.