Alice in 3D


Beeld via wired.com

Waarschijnlijk ben ik weer de laatste die de 3D film ontdekt heeft, maar wat is dat mooi! Ik voorspel dat over een tijdje alle films in 3D zullen zijn, de toegevoegde waarde is zó groot.
In vond Alice in Wonderland een geweldige film, ondanks de slechte recensies. Hij is grappig, spannend en sprookjesachtig, precies zoals ik me had voorgesteld eigenlijk. Gaat dat zien!

One Reply to “Alice in 3D”

  1. Wij hebben 3D ook pas ontdekt! Op een saaie zondagavond in Townsville in Australië hebben we Avatar in 3D gezien. De film zelf vonden we niet zo fantastisch (op zich vond ik het idee leuk, maar de uitwerking ervan vond ik een nogal clichématige Hollywood productie), maar 3D was geweldig! We waren totaal onder de indruk.
    Hoeveel kost het trouwens om een film in 3D te zien? In Australië 17 dollars. Dat is ongeveer € 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.